Hétfő - szedegetve a szálakat felfele

Címkék: htk01

2010.02.08. 15:05

Visszatértem a síelésből, próbálok fölzárkózni. Elsőre kicsit agyonnyomott az információmennyiség. Az osztalyterem.hu számomra kicsit átláthatatlan, a téma böngésző valahogy fórum is, meg nem is. A jobb oldalon az aktuális oszlopban nem jelez új üzenetet, de a középső oszlopban jelez ugyanarra a szálra (vagy témára?). Azt nem állítom, hogy használhatatlan, mert látszik, hogy szervezve van rendesen minden, de annyi felé kanyarog, hogy így elsőre kicsit ijesztő. És akkor még nem beszéltem az egyéb blogokban, twitekben meg mittudoménmiben és hogyan jövő infókról.

Próbáltam megnézni az online adást déltől. Szakadozott. Olyannyira, hogy ki is léptem egy idő után, mert élvezhetetlen volt. Megpróbáltam utólag megnézni, de kiderült, hogy nem sikerült a felvétel, csak másfél perc van meg.

Na, gondoltam, kipróbálom én ezt az ustream producer csodát. Installáltam is, aztán azt mondta, vegyek új videókártyát. Hm... Ezt ma kihagytam. Aztán prbáltam az online felületen összehozni egy screencastot, de ez sem jött össze, valahogy csak a képernyő pici részét volt hajlandó közvetíteni, nem tudtam teljes képernyőre vagy legalább aktív ablakra kapcsolni.

A twittert még most sem fogom igazán. Értem én, mi ez, olvastam róla, hallottam róla beszélgetéseket, használom is egy ideje, de valahogy nem találom a helyét. Lehet, hogy a személyiségemhez nem passzol ez a fajta kommunikációs forma? Azért nem adom fel, lehet, hogy egyszer rájövök, mire is való ez igazán.

Most, hogy naponta tudom követni az eseményeket, lehet, hogy kicsit nyugisabb lesz, könnyebb lesz kezelni az információmennyiséget, és nem akar agyonnyomni mindez.

A bejegyzés trackback címe:

https://konnektor.blog.hu/api/trackback/id/tr421739368

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

tanarurkerem · http://palocz.hu 2010.02.08. 17:21:59

Többen jelezték, hogy nem sikerült a déli előadásról a felvétel. Ezért lenyomtuk újra. Az már sikerült.

pp
süti beállítások módosítása